Udflugter.

Har du lyst til at komme på en skræddersyet udflugt, så kan disse købes ved Ned Car - Halil sakin Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Udflugter i Özdere

 - Izmir by tur - 25 Euro
 - Pamukkale - 40 Euro
 - Bådtur - 18 Euro
 - Efesus - 35 Euro
 - Selcuk haman - 25 Euro
 - Jeep safari - 25 Euro
 - Samos - 35 Euro
 - Aquapark - 5 Euro kun transport.
 - Tire bazaar - 35 Euro (Største marked i Tyrkiet)
   Ca. priser - aftal nærmere med Halil. 


Det er også muligt at leje en bil ved Ned car & travel i Özdere - Her ser du Halil Sakin - Tyrkiets flinkeste mand :-)

 

Adaland Aquapark

 Europas største vandland, den har åbent hver dag fra 10 - 18.
Adaland ligger ca 30 min kørsel fra Özdere, man kan tage dertil på egen hånd, da dolmus kører lige forbi.

 

 Se mere om Adaland

 Moske Tårn i Izmir - Tyrkiet

Izmir

Izmir er den 3. største by i Tyrkiet, der er ca 3 millioner mennesker. På fotos ser du det berømte klokketårn. Der er masser af bazarer, forretninger, cafeer og havneliv. Det er også muligt at få en sejltur og se Izmir fra søsiden. Du kan tage dolmus ind til byen eller en af by turene til Izmir som  Halil sælger.

Se mere om Izmir

 

 

Kasadasi

Kusadasi er en flot by med masser af torister, her er masser af handel, cafeer, gadehandler og alt bliver bare solgt i denne by.
Havnen er meget spændene med de store luxus liniere, herfra går færgen også til den Græske ø Samos.
Jeg kan varmt anbefale en  gåtur på ca 500 m, her er masser af fred og ro på den dejlig lille ø "fugle øen" her er skønt at iagtage de mange flotte udsigter over havet til Kusadasi.

 Se mere om Kusadasi

 

Pamukkale

Også kaldet bomuldslottet, er hvide kalk klipper og varme kilder, det er Tyrkiets største atraktion og dermed med på Unescos verdensarvliste.
Fra bjergets indre strømmer der mineralholdigt boblende vand ud, dette har gennem tusinder af år dannet de små hvide kalk søer.

Se mere om Pamukkale

 

Samos Græsk Ø

Samos er en af de smukkeste Øer i Grækenland, den ligger ca 1,5 km fra Tyrkiet og har 50.000 inbyggere.
Færgen til Samos afgår fra Kusadasi og tager ca 1 time.
Det er muligt at tage Dolmos fra Özdere til Kusadasi, eller købe samlet tur ved Halil.

Se mere om Samos

Bådture fra Özdere

Tag på bådtur fra Özdere, det er en flot tur hvor du sejler langs kysten, der holdes mange pauser til at svømme i det friske vand, sole sig på flere små strande. Kokken sørger for at frokosten bliver lavet, og kommer på bordet, drikkevarer er de fleste gange med i prisen. Den Græske ø Samos kan også ses under det meste af sejlturen. Husk solcreme og godt humør :-)

 

Gümuldür Aquapark

Ligger kun ca. 6 km fra Udsigten Ôzdere.
Den lokale bus  som hedder "Dolmus" afgår flere gange i timen fra hovedvejen ca 400 m fra lejligheden, det koster ca 1 - 2 TL per person

 

Se mere om Aquapark

 

Ephesus

Oplev den gamle by Ephesus. Byen var den rigeste i gammel tid og fremstår i dag meget velbevaret.Den antikke by Efesos ligger tæt ved Selcuk, en lille by 30 km væk fra Kusadasi og Özdere. Du kan tage på en af Halils ture, eller på egen hånd med dolmus fra Özdere til Selcuk

Se mere om Ephesus

Tyrkisk bad - Hamam

Et besøg i en traditionel Tyrkisk hamam er næsten et must under ferien i Tyrkiet. Ikke alene er selve badet med rindende vand, varme, peeling med kamelhårs handske og massage i en sky af sæbeskum en ganske særlig og sanselig oplevelse. Huden bliver uendelig blød, ren og klar til at tage imod solen, som også er del af ferien. 

Hamam i Ôzdere